top of page

LUOVUUSvalmennus

TUNTUUKO ELÄMÄSI KAAOKSELTA? ETISTKÖ INTOHIMOA MUTTA OLET EPÄVARMA KYSYISTÄSI? KAIPAATKO OLEMISEESI RENTOUTTA JA VAPAUTTA SUORITTAMISEN SIJAAN?

LUOVUUSvalmennus on tarkoitettu Sinulle, joka haluat nostaa urasi uudelle tasolle ja julkaista sisältöäsi. Sinulle, joka haluat kirkastaa brändi-identiteettiäsi ja valjastaa piilossa olevan potentiaalisi. Valmennuksessa opit tunnistamaan vahvuutesi ja parantamaan suorituskykysi psyykkistä perustaa.

Toteutamme luovuusvalmennukset yhteistyössä kotimaisen levy-yhtiön Music Box Helsingin kanssa.

VÄLÄYKSIÄ VALMENNUKSISTA

"Aivan käsittämättömän upea luovuus-viikko. Inspiroiduin todella kokonaisuudesta ja sain uutta intoa sekä rohkeutta lähteä julkaisemaan tuotantoani vihdoinkin. Minulle tämä saattoi olla se "catalyst", jonka siivittämänä lähden tekemään sitä täysillä, mihin minulla on lahjat sekä intohimo (onneksi vielä jäljellä).

 

Suunnattoman suuret kiitokset kaikesta!"
Mies, 37


Mies, 37


Aivan käsittämättömän upea luovuus-viikko. Inspiroiduin todella kokonaisuudesta ja sain uutta intoa sekä rohkeutta lähteä julkaisemaan tuotantoani vihdoinkin. Minulle tämä saattoi olla se "catalyst", jonka siivittämänä lähden tekemään sitä täysillä, mihin minulla on lahjat sekä intohimo (onneksi vielä jäljellä).
 
Suunnattoman suuret kiitokset kaikesta!

 
bottom of page