top of page
3.png

Kenelle?

Miten katkaista riitelyn kierre? Kuinka ilmaista itseään rohkeammin ja aidommin? Miten lisätä läheisyyttä kritisoinnin ja vetäytymisen sijaan? Jos olet pohtinut jotain näistä kysymyksistä viime aikoina, ryhmä on juuri Sinua varten. Tule mukaan vahvistamaan itsesäätelyn ja tietoisuuden taitoja yhdessä. Voit osallistua valmennusryhmään yksin ilman kumppania.

Missä ja milloin?

Valmennusryhmä kokoontuu Espoon Karhusaaren Hevosmiehentalossa joka toinen tiistai klo 15:30-18:00.   yht. 6 kertaa (3.10., 17.10.,31.10.,14.11.,28.11., 12.12.).  Hinta 65€/hlö/tapaaminen.

Sisältö

Valmennus perustuu dialektisen käyttäytymisterapian pari- ja perheintervention menetelmiin. Ryhmässä saat keskittyä oman psyykkisen tasapainon lisäämiseen ja ihmissuhteisiin liittyvän itsereflektion vahvistamiseen. Teemme erilaisia yksin tehtäviä harjoitteita, jotka auttavat Sinua tunnistamaan ja ilmaisemaan vuorovaikutuksessa ilmeneviä tunnetarpeita ja viestejä paremmin. Saat myös valmennusta riitatilanteiden ehkäisyyn sekä oman mielen ja kehon tyynnyttelyyn. Ryhmästä saat vertaistukea, mutta sisältö keskittyy jokaisen henkilökohtaiseen työskentelyyn itsensä kanssa.

Jaana (8)_edited_edited.jpg
Perfektionismi voimavaraksi - verkkokurssi

Kenelle?

Kurssi on sinulle, joka haluat keinoja jännitysoireiden sietämiseen ja suorituskyvyn ylläpitämiseen. Kurssilla syvennät ymmärrystäsi jännittämisen juuristasi. Opit tuntemaan kehosi reaktiot ja ennakoimaan tilanteita saadaksesi itsestäsi esiin parhaimman suorituskyvyn.

Missä ja milloin?

Verkkokurssin aloitettuasi sinulla on pääsy kurssialustalle 12 viikon ajan. Sinulle avautuu viikoittain uusi jakso, jonka puitteissa perehdyt jännittämisen kannalta oleellisiin psykologisiin kokonaisuuksiin. Taitovalmennuksen avulla vahvistat kykyäsi sietää ja hallita esiintymisjännitystä.

Sisältö

-psykoedukatiivinen johdanto jännitysoireisiin

-oman jännittämishistorian ymmärtäminen ja selviytymisstrategiat

-kehon ylivireystilaa rauhoittavat harjoitukset

-jännityksestä innostukseen: tunteiden uudelleentulkinta

-visuaalisen järjestelmän hyödyntäminen oireidenhallinnassa

-voimaa hengityksestä: hengitysharjoitukset

bottom of page