top of page
_MG_1782.jpg
KUKA OLEN?

Olen 37-vuotias psykologi. Lapsena haaveilin olevani tähtilaulaja. Sittemmin minusta tuli kilpavoimistelija ja tanssija. Lukioiässä huomasin olevani myös ajattelija. Opiskelin psykologiaa kantaakseni osuuteni maailman kärsimyksestä.

 

Syventymiseni tunne-elämän monivärisyyteen alkoi oman haavoittuvuuteni ja herkkyyteni voiman tunnistamisesta. Toisen ihmisen kohtaaminen on helpompaa, kun on ensin saanut kohdata itsensä.

 

Ystäväni kuvailevat minua kuuntelijaksi ja myötäeläväksi pohtijaksi. Elämäni tärkein ja arvokkain rooli on olla äiti. Tanssin ja kirjoitan ollakseni yhteydessä itseeni. Pakenen suurkaupungin vilinää yksinäiselle saarelle Päijänteellä.

Oma intohimoni kohdistuu psykologian lisäksi estetiikkaan ja keholliseen ilmaisuun. Tarjoan valmentavaa terapiaa luovan suorituskyvyn vahvistamiseen ja parisuhteen ongelmiin. Haluni on kulkea rinnallasi ja auttaa sinua avaamaan mielesi solmuja.

TYÖNI PSYKOLOGINA

Valmistuin psykologiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2011. Opintojeni jälkeen työskentelin lähes 10 vuotta Helsingin yliopistollisen sairaalan psykiatrisella poliklinikalla. Implementoimme tuona aikana työryhmäni kanssa dialektisen käyttäytymisterapian hoito-ohjelman epävakauden hoitoon.

Sittemmin siirryin erikoissairaanhoidosta ennaltaehkäisevämpään työhön. Tein Väestöliitolla vaikuttamistyötä suomalaisten parisuhteiden ja perheiden hyväksi. Työni jatkuu Väestöliiton Terapiapalveluilla, jossa tarjoan yksilö- ja pariterapiapalveluita toiminimiyrittäjänä.

 

Ryhdyttyäni yrittäjäksi olen valmentanut erilaisissa organisaatioissa työhyvinvoinnista ja itsensä johtamisesta. Workplace Big Five -sertifikaatin suorittamisen jälkeen olen tehnyt johtoryhmissä ja esimiestasolla persoonallisuuden arvioita osana johtamisvalmennusta.

Kulttuurialalla olen toiminut konsultatiivissa psykologin tehtävissä auttaen eri tuotantoyhtiöitä reality-sarjojen casting-prosesseissa ja näyttelijöiden psyykkaamisessa. Mediassa olen esiintynyt asiantuntijana erilaisissa TV-asiaohjelmissa ja tapahtumissa ja antanut lukuisia lehtihaastatteluja. Toimin myös perustajana ja konsultatiivisissa tehtävissä yhdessä teknologia-alan start up -yhtiössä.

KOULUTUS

2006 - 2011

Psykologi
Helsingin yliopisto

Opiskelin psykologian maisteriksi Helsingin yliopistolla syventyen mielenterveys- ja kehityspsykologiaan. Sivuaineina luin sosiaalipolitiikkaa ja kirjallisuutta. Lääketieteellisessä tiedekunnassa opiskelin psykiatrian opintokokonaisuuden ylimääräisinä opintoina. Pro Gradu -aiheeni käsitteli lasten unihäiriöiden yhteyttä kielelliseen kehitykseen.

2011-2014

Dialektinen käyttäytymisterapeutti
HUS / Alan Fruzzetti

Opiskelin dialektiseksi käyttäytymisterapeutiksi ja implementoimme uuden hoito-ohjelman HUS Peijaksen alueen psykiatrian erikoissairaanhoitoon.

2021

Tunnekeskeisen pariterapian perusteet

Olen perehtynyt tunnekeskeisen pariterapian menetelmään, jota hyödynnän pariterapiavastaanotollani.

2020

Suoritin persoonallisuuden arviointiin tarkoitetun sertifikaatin, jonka myötä minulla on käytössäni luotettava persoonallisuuden arviointityökalu asiakastyötäni varten.

Workplace Big Five -sertifikaatti

2018

First Beat -sertifikaatti

Suoritin stressinhallintaan ja palautumisen mittaamiseen kehitetyn FirstBeat -sertifikaatin, jonka myötä minulla on käytössäni hyödyllinen mittari itsensäjohtamisen valmennusten tueksi.

MEDIASSA

Olen esiintynyt TV:ssä ja radiossa erilaisissa haastatteluohjelmissa. Olen myös antanut lukuisia lehtihaastatteluja parisuhteisiin liittyen. Ohessa niistä suosituimmat.

bottom of page