top of page
lisää läheisyyttä
pienryhmävalmennus

Lisää läheisyyttä

Tervetuloa tutkimaan ihmissuhdehistoriaasi pienryhmässä! Opit, miten jo lapsena omaksuttu kiintymyssuhdemalli vaikuttaa ihmissuhteisiisi vielä aikuisenakin. Saat myös vinkkejä toisen ihmisen kohtaamiseen ja tunneyhteyden rakentamiseen.

Valmennuksen vetää kokenut psykologi, terapeutti Jaana Mäntykoski. Hän on implementoinut dialektisen käyttäytymisterapian pari-interventiota Suomessa ja kehittänyt sisältöä edelleen oman työnsä tueksi. Psykologisia ihmissuhdetaitoja vahvistava kurssi sopii erinomaisesti puhumiseen painottuvan terapian rinnalle.

yksilösparraus

YKSILÖSPARRAUS

Valmennus alkaa henkilökohtaisella tapaamisella psykologin kanssa. Pääset tutkimaan suhdettasi itseen ja toiseen itsereflektiota vahvistavien harjoitteiden avulla. Lisäät tietoisuutta omista kiintymykseen liittyvistä kipupisteistä ja keinoista niiden työstämiseen. Sinulla on koko valmennuksen ajan mahdollisuus olla yhteydessä valmentajaasi.

taitovalmennus

TAITOVALMENNUS

Valmennuskurssin pienryhmä (6-8 hlöä) kokoontuu yhteensä 8 kertaa 2,5 tuntia kerrallaan. Tapaamiset sisältävät vuorovaikutteista opiskelua, keskustelua ja käyttäytymisterapeuttisiin harjoituksiin perehtymistä. Ryhmätapaamisten pääpaino on uusien taitojen oppimisessa ryhmäterapeuttisen työskentelyn sijaan, joten voit tulla mukaan ilman ryhmäytymiseen liittyviä paineita.

työkirja

TYÖKIRJA

Valmennuksesta saat käyttöösi e-työkirjan, joka sisältää keskeiset valmennuksen sisällöt ja esimerkkejä omatoimiseen harjoitteluun. Valmennuksen sisältö perustuu dialektisen käyttäytymisterapian pari- ja perheinterventioon sekä tunnekeskeisen pariterapian ja tanssi-liiketerapian menetelmiin.

VALMENNUKSEEN VOIT OSALLISTUA YKSIN TAI KUMPPANIN KANSSA. OSALLISTUMINEN EI EDELLYTÄ PARISUHDETTA EIKÄ AIEMPAA TERAPIAA. VOIT TULLA POHTIMAAN IHMISSUHTEITASI ESIMERKIKSI TOISTUVIEN RIITOJEN TAI VIIMEAIKAISEN ERON LAUKAISEMANA.

Jaana (22)_edited_edited_edited.jpg

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

1. Tietoisuus - mikä on tärkein parisuhdetaito?
2. Psyykkisestä hyvinvoinnista huolehtiminen - mitä ihmissuhteesi tarvitsee?
3. Miten virittäytyä tunneyhteyteen?
4. Rakentava kommunikaatio I: transaktionaalinen malli
5. Rakentava kommunikaatio II: kohtaamisen voima
6. Riitojen juurisyiden ymmärtäminen
7. Vaikeita muistoja korjaava työskentely
8. Hyväksynnän valitseminen ja irti päästäminen

Pidätämme oikeudet kurssikohtaisiin muutoksiin.

HARKITSETKO OSALLISTUMISTA?

Valmennuksen hinta on 65€ / kerta (yksilö- ja ryhmätapaaminen). Tapaamisia on yhteensä 8 + yksilösparraus. Lisäksi hintaan kuuluu sähköinen tehtäväkirja ja mahdollisuus puhelinyhteyteen psykologi-valmentajan kanssa. Seuraava ryhmävalmennus alkaa maaliskuussa. Jätä yhteystietosi alla olevan kaavakkeen kautta, niin olen Sinuun yhteydessä!

Kiitos viestistäsi!

TIEDÄTKÖ, MIKÄ ON ONNELLISEN SUHTEEN SALAISUUS?

Kiintymyksen ja rakkauden ilmaisut ovat kestävän parisuhteen liima. Kun yhteys katkeaa, ihminen vetäytyy, ohittaa kumppaninsa ja alkaa kritisoida häntä. Mutta kun tietoisuus omasta käytöksestä kasvaa ja hermojaan oppii rauhoittamaan, oppii samalla ehkäisemään ja korjaamaan suhteen katkoksia.

bottom of page